Over ons

PASSIE voor het ambacht vergulden

Steven Voshart is eigenaar van Reinaert Vergulders.

In de jaren 90  van de vorige eeuw ben ik in aanraking gekomen met het ambacht vergulden. Als mede eigenaar van  een Verf&Bladgoud groothandel / fabrikant heb ik mij een aantal jaren bezig gehouden met het verkopen en ontwikkelen van bladgoud en speciale lijm ondergronden.

Door het zeer intensief bezig te zijn met het verwerken van goud en elk vrij uurtje te besteden aan alle facetten van het vergulden, heb ik een schat aan ervaring opgedaan. In de loop van de jaren heb ik mij dan ook gespecialiseerd in dit eeuwen oude ambacht. Het verantwoord restaureren met gedegen kennis over in het verleden toegepaste technieken en deze waar mogelijk toepassen in moderne ontwerpen.

Ik beschik over een uitgebreid netwerk van vakmensen, die dezelfde passie hebben voor hun vakgebied; leidekkers, smeden, interieurbedrijven en een aantal restauratieschilders die gespecialiseerd zijn in hout- en marmertechnieken. Deze vakmensen werken regelmatig freelance voor mij. Het uitvoeren van grote projecten is dan ook geen enkel probleem.

Op mijn website staan veel voorbeelden van technieken en toepassingen. Er is nog veel meer mogelijk, vaak niet getoond vanwege publicatierechten.

Heeft u een opdracht, vraag of idee, u kunt van mij een passend voorstel verwachten, waarbij kwaliteit voorop staat! Bel of mail met mij voor een afspraak.

Steven

Vergulding van de kerkhaan – Winterswijk

De magie
Van de metamorphose
goud

De passie van Reineart Vergulders De magie van de metamorfose, wanneer na het opleggen van goud een voorwerp veranderd in een schitterend, waardevol en duurzaam…

Lees meer..

Neem contact op
Via mail of bel

Marhulzenweg 29 / hal 4
7141 CR Groenlo
(Alleen op afspraak)

info@reinaertvergulders.nl

085-7603585