Hekpunten

Gouden hekpunten zijn nu voor iedereen bereikbaar. Heeft u een oud hekwerk, een nieuw hekwerk maar zijn de kosten van het vergulden van de hekpunten te duur. Wij hebben de oplossing. Het schilderen van hekpunten met een bronsverf is vervelend, kostbaar en keert steeds terug. Na een paar jaar wordt bronsverf lelijk van kleur en moet u weer de schilder laten komen om de hekpunten opnieuw te laten behandelen. Vergulde hekpunten blijven zeker 20 jaar mooi om te zien.

Wij gebruiken de beste kwaliteit bladgoud. 23,75k. Dubbeltoren bladgoud 20grams extra sterk. Aangezien wij kant en klare hekpunten maken, voorzien van schroefdraad, kunnen deze hekpunten overal geplaatst worden. De bevestiging is heel simpel; een schroefdraad tappen of een gat boren, 2 componentenlijm ( speciaal voor metalen ) aanbrengen en de hekpunten monteren.

Wij leveren een zeer sterke 2 componenten lijm die bestendig is tegen vandalisme. Deze speciale lijm is ook mee te bestellen. Het vergulden van hekpunten in onze werkplaats levert een besparing op van 30% ten op zichte van het vergulden op locatie of het vervoeren van grote en zware hekwerken. Ons assortiment bestaat uit de meest gangbare hekpunten. Van een aantal hekpunten bestaan vaak ook nog kleinere of grotere uitvoeringen. Deze kunnen wij natuurlijk ook leveren. Indien de gewenste hekpunt er niet bij zit, neem even contact op.

 

 

De magie
Van de metamorphose
goud

De passie van Reineart Vergulders De magie van de metamorfose, wanneer na het opleggen van goud een voorwerp veranderd in een schitterend, waardevol en duurzaam…

Lees meer..

Neem contact op
Via mail of bel

Marhulzenweg 29 / hal 4
7141 CR Groenlo
(Alleen op afspraak)

info@reinaertvergulders.nl

085-7603585