Dakbekroning

Reinaert Vergulders restaureert al jarenlang heel veel verschillende soorten dakbekroningen. De meest voorkomende zijn natuurlijk de hanen en pijnappels van kerken. Op kastelen en landhuizen zijn er vaak windwijzers, pironnen en pinakels. Het restaureren van al deze ornamenten doen wij in eigen beheer.
Sinds enige tijd leveren wij ook nieuwe dakbekroningen. Een klein gedeelte bestaat uit eigen producten en sinds 2014 zijn wij officieel dealer van VMzinc. Dit bedrijf staat bekent om hun vakmanschap en kwaliteit. De koper en zinkslagerij is gevestigd in Frankrijk (een filmpje over VMzinc is te bekijken op Youtube).

Het assortiment omvat een groot aantal verschillende ornamenten. Van klein tot groot van simpel tot zeer sierlijk. Wij bieden alle ornamenten verguld aan met 23,75k. dubbel torengoud met platina, extra sterk 20 grams.

Door onze dealerschap kunnen wij u alle te vergulden ornamenten extra voordelig aanbieden. Natuurlijk zijn ook de standaard uitvoeringen te koop.

Zit het door u gezochte ornament er niet bij of moet deze worden aangepast (bvb. ander uiterlijk van een windvaan) neem dan even contact met ons op en dan komen wij met een passend voorstel.

In de galerie ziet u alle vergulden ornamenten. In de catalogus ( pdf ) vind u de details.

Klik hier voor extra informatie over VMzinc producten

Voor vragen vult u een product aanvraag in of mail direct met info@reinaertvergulders.nl

 

 

De magie
Van de metamorphose
goud

De passie van Reineart Vergulders De magie van de metamorfose, wanneer na het opleggen van goud een voorwerp veranderd in een schitterend, waardevol en duurzaam…

Lees meer..

Neem contact op
Via mail of bel

Marhulzenweg 29 / hal 4
7141 CR Groenlo
(Alleen op afspraak)

info@reinaertvergulders.nl

085-7603585