Kunstwerk Noordorp

Kunst

Kunst is van alle tijden en bladgoud ook.

Reinaert Vergulders heeft voor diverse kunstenaars een wezenlijke bijdrage geleverd bij het realiseren van hun werk. Een idee komt tot werkelijkheid, kunst begint bij inspiratie en ideeën. Wij denken graag met u mee in het voortraject.

Bladgoud kunst

Het werken met bladgoud, en de daar aan gerelateerde materialen, is niet overal en niet op alle materialen mogelijk. Ook zijn wij door heel veel ervaring gespecialiseerd in het bedenken van vervoersmogelijkheden en oplossingen voor het plaatsen van de objecten.

Om een vergulding goed uit te voeren en een passende offerte te maken willen wij altijd graag tekeningen, fotomateriaal en de maten weten van de kunstwerken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken en langs te komen. Wij kunnen dan voor u een passende offerte maken en een gedegen advies geven.

Wij vergulden op ambachtelijke wijze en gebruiken bij voorkeur traditionele oliemixtion. Deze verguldmethode is al honderden jaren oud en geeft na uitharding een zeer sterke en slijtvast vergulding.

Vergulden hoogste kwaliteit:

Duurzaam verfsysteem minimaal 5 lagen

Speciaal lijm voor bladgoud ondergronden: oliemixtion

Bladgoud: Dubbeltoren 23.75k. met platina 20grams extra sterk.

Op de foto’s zijn een aantal voorbeelden te zien van projecten die wij de laatste jaren hebben uitgevoerd.

Heeft u vragen neem even contact met ons op: info@reinaertvergulders.nl

2 kunstwerk Nootdorp Marcel Smink 4 Kunstwerk Nootdorp Marcel Smink - kopie (5) 3 kunstwerk Nootdorp Marcel Smink - kopie (2) 5 Kunstwerk Nootdorp Marcel Smink - kopie 6 kunstwerk Nootdorp Marcel Smink 7 Kunstwerk Nootdorp Marcel Smink - kopie (6) 8 Kunstwerk Aardappelmannetjes Joost van de Toorn 9 kunstwerk aardappemannetjes Zoetemeer Joost van der Toorn 10 Kunstwerk aardappelmannetjes Joost van Toorn 11 Kunstwerk aardappelmannetjes Joost van de Toorn - kopie 12 Rozenprieelen 13 Rozenprieelen 14 rozenprieelen 15 beeldje 16 mariabeeldje 28 cm hoog 17 Kunstwerk Annelies Dijkman 18 Kunstwerk Annelies Dijkman (3) 19 Kunstwerk Annelies Dijkman 20 kunstwerk Andre Welbergen Kunstwerk Nootdorp Marcel Smink - kopie (3)

Neem contact op Bel 0544-350259 Mail naar info@reinaertvergulders.nl
De magie
Van de metamorphose
goud

De passie van Reineart Vergulders De magie van de metamorfose, wanneer na het opleggen van goud een voorwerp veranderd in een schitterend, waardevol en duurzaam…

Lees meer..

Neem contact op
Via mail of bel

Marhulzenweg 29 / hal 4
7141 CR Groenlo
(Alleen op afspraak)

info@reinaertvergulders.nl

085-7603585