interieur en jachtbouw

Interieur en jachtbouw

Vergulden van meubelen, wanden, plafonds en vloeren, niets is onmogelijk. Goud is van alle tijden en heeft zo een unieke uitstraling dat de mogelijkheden om deze binnen het interieur te gebruiken onbeperkt zijn.

Van klassiek tot modern. Van kleine details op een meubel of een hele wand, wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Wij werken voor architecten, interieurbedrijven,  de jachtbouw en natuurlijk ook voor particulieren.

In de galerie ‘Decoratief ‘ ziet u een aantal voorbeelden van wat wij allemaal kunnen maken en dit is nog maar een klein gedeelte van de mogelijkheden. Natuurlijk met echt bladgoud maar wij werken ook met palladium, slagmetalen en bronspoeders. We kunnen vele varianten van oxidaties maken.

De jachtbouw in Nederland staat in hoog aanzien bij de rest van de wereld. Klanten willen alleen het allerbeste en mooiste. Wij zijn dan ook als bedrijf zeer content dat wij een bijdrage mogen leveren aan het in stand houden van dit vakmanschap waar Nederland om bekend is.

Wij kunnen voor u aan de hand van ideeën, tekeningen en foto’s een passende offerte maken.

Indien u een proefstaal nodig heeft dan maken wij dit graag voor u. Deze leveren wij tegen kostprijs en wordt pas verrekend indien de opdracht doorgaat. Natuurlijk kunt u een afspraak maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Op de foto’s zijn een aantal voorbeelden te zien van projecten die wij de laatste jaren hebben uitgevoerd. Helaas is erhet niet mogelijk veel foto’s van interieurs van jachten te laten zien dit i.v.m. de privacy van de klanten.

Heeft u vragen neem even contact met ons op: info@reinaertvergulders.nl

2 boots wand zilver 016 3 airco afschermkap palladium 4 plafonddelen okura 5 balie okura 6 lounge 7 plafond met witgoud 2 8 plafond met witgoud 9 plafond met witgoud 10 consoles jachtbouw 11 sjablonen jachtbouw 12 sjablonen 13 deurlijst jachtbouw 14 sier ornamenten jachtbouw 14 deurlijsten 15 nissen  jachtbouw 15 palladium wand 16 kapiteel heel 17 kapiteel hoek 18 kapiteel smal 19 mastwortel groot 20 mastwortel klein

Neem contact op Bel 0544-350259 Mail naar info@reinaertvergulders.nl
De magie
Van de metamorphose
goud

De passie van Reineart Vergulders De magie van de metamorfose, wanneer na het opleggen van goud een voorwerp veranderd in een schitterend, waardevol en duurzaam…

Lees meer..

Neem contact op
Via mail of bel

Marhulzenweg 29 / hal 4
7141 CR Groenlo
(Alleen op afspraak)

info@reinaertvergulders.nl

085-7603585