Hockeysticks

Relatie- & pensioengeschenken

Een passend geschenk verzinnen voor een goede relatie of voor een werknemer die met pensioen gaat is er lastig. Standaard cadeaus zijn er genoeg; van vulpen tot cadeaubon. Niet erg persoonlijk en origineel.

Wij maken speciaal in overleg met onze klanten de leukste en mooiste cadeaus. In onze galerie ‘Relatiegeschenken‘ bieden wij een aantal cadeaus aan, van een vergulde hamer tot een vergulde deegroller.

Maar voor heel speciale gelegenheden is een op maat gemaakt cadeau natuurlijk het mooist. U kunt zelf een te vergulden object aanleveren. Wij vergulden dit object en kunnen het monteren op een console, zuil of andere ondergrond. Indien gewenst kunnen wij er een tekstplaatje bij leveren. Natuurlijk kunnen wij ook met u meedenken om een passend geschenk te maken en kunt u altijd een afspraak maken om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Op de foto’s zijn een aantal voorbeelden te zien van projecten die wij de laatste jaren hebben uitgevoerd.

Heeft u vragen neem even contact met ons op: info@reinaertvergulders.nl

2 jublieum cadeau 3 prijs sacha ontwerper wedstrijd 4 gelaarsde kat auto grill beeldje 5 gelaarsde kat op auto 6 gouden voetbalschoenen 7 waveboard 24k. verguld 8 scheidcadeau Vlamboog 9 1 miljoen paar Birkenstock verkocht 10 Award Topscorer KNHB 11 relatiegechenk Diorama Caterpillar 12 relatiegeschenk Diorama Caterpillar (2) 13 relatiegeschenk Diorama Caterpillar (3)

Neem contact op Bel 0544-350259 Mail naar info@reinaertvergulders.nl
De magie
Van de metamorphose
goud

De passie van Reineart Vergulders De magie van de metamorfose, wanneer na het opleggen van goud een voorwerp veranderd in een schitterend, waardevol en duurzaam…

Lees meer..

Neem contact op
Via mail of bel

Marhulzenweg 29 / hal 4
7141 CR Groenlo
(Alleen op afspraak)

info@reinaertvergulders.nl

085-7603585